Over

ons

Integraal dienstenpakket

Broeren Civil Solutions is een middelgroot bedrijf in de civiele sector. Wat ons uniek maakt is dat wij een integraal dienstenpakket bieden: alle diensten onder één dak zodat u slechts met één partij hoeft te schakelen.

U zet ons in voor het adviseren over en het ontwerpen, onderhouden en realiseren van:

Integraal dienstenpakket

Broeren Civil Solutions is een middelgroot bedrijf in de civiele sector. Wat ons uniek maakt is dat wij een integraal dienstenpakket bieden: alle diensten onder één dak zodat u slechts met één partij hoeft te schakelen.

U zet ons in voor het adviseren over en het ontwerpen, onderhouden en realiseren van:

Onze kernwaarden

Wij staan voor de volgende kwaliteiten: Wij bieden een hoog serviceniveau en houden oog voor de klant en de omgeving. Naast de praktische uitvoering van het project, hebben én houden wij oog voor de wensen van de opdrachtgever en de omgeving.

Wij vragen door. We stellen verdiepende vragen als: hoe zorgen wij ervoor dat de bereikbaarheid niet wordt beperkt en wij onze werkzaamheden toch goed kunnen uitvoeren? Met welke zaken moeten we rekening houden als het gaat om de omwonenden en de omgeving van het project? Wij bieden vakmanschap. We zijn een ervaren en professionele club en bieden civiele oplossingen sinds 1980. Onze kennis en vaardigheden houden wij up-to-date door te werken met jonge mensen die het vak willen leren. Onze leerlingen leren van ervaren vakmensen, maar andersom houden zij ook onze kennis fris en scherp.

Onze merkwaarden

Onze kernwaarden

Wat ons kenmerkt is dat wij altijd werken volgens afspraak. Samen met u als onze opdrachtgever maken we heldere afspraken en een realistische planning met als doel: het beste resultaat.

Onze organisatie

Onze organisatie

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een expert op het gebied van civiele dienstverlening. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken ook graag buiten de ‘gebaande paden’. Bij elk project houden wij oog voor de arbeidsomstandigheden, kwaliteit, veiligheid, welzijn, duurzaamheid en milieu, want dat zit in ons DNA. In ons huidige pand op Industrieterrein Loven aan de Orionstraat in Tilburg, zijn wij sinds 2014 gevestigd.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en daardoor hebben wij in de afgelopen 40 jaar kennis en ervaring opgedaan in verschillende branches en organisaties. Dat maakt ons flexibel en breed inzetbaar. Wij werken voor overheidsinstellingen, aannemers, bedrijven, architecten en kennen een klanttevredenheid van maar liefst 88%.

Veiligheid voor alles

Veiligheid voor alles

Broeren Civil Solutions heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De veiligheid en gezondheid van onze mensen is van essentieel belang. We zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA en het procescertificaat ISO 9001-2018. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van de Arbo. We investeren in innovaties en houden onze kennis up-to-date.  Daarnaast combineren we onze oude werkmethodes met moderne technieken, zo blijven wij ons zowel in theorie als in de praktijk continu ontwikkelen.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf in Tilburg

Onze kennis op het gebied van grondwerkzaamheden, verhardingen en de inrichting van groen is ontwikkeld tot een hoog niveau. En dat niveau brengen wij graag over op de jongere generaties, daarom zijn wij een Erkend Leerbedrijf.

Jonge vakmensen zijn onmisbaar in onze branche, zij staan voor de toekomst van onze organisatie.  Wij denken graag vooruit en willen ons continu blijven ontwikkelen. Er zijn altijd leerlingen bij ons werkzaam, zodat de nieuwe generatie  gedegen praktijkervaring opdoet en zich klaarstoomt voor de toekomst.

Arbeidsparticipatie

Arbeidsparticipatie

Een sociale, maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke organisatie, dat is hoe wij bekend staan. Wij zijn van mening dat iedereen een fijne, veilige werkplek verdient. Deze werkplek kunnen wij ook bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden graag de kans om duurzaam te (re) integreren in het arbeidsproces en de arbeidsparticipatie te bevorderen. In dit traject werken wij nauw samen met overheden en instanties en zorgen wij voor de juiste begeleiding. 
Voor meer informatie over de mogelijkheden van arbeidsparticipatie bij Broeren Civil Solutions kunt u direct contact met ons opnemen.

Duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij dragen graag een steentje bij aan een duurzame toekomst. Daarom investeren we in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Broeren Civil Solutions is erg trots op het label ‘Fairtrade Organisatie’ dat wij als eerste in de Gemeente Tilburg mogen dragen. Als lid van de werkgroep stimuleren wij vraag en aanbod van Fairtrade producten, zodat we samen steeds meer terrein winnen op het vlak van duurzaam ondernemen. Wij zetten ons in voor het beperken van de CO2 uitstoot en streven naar een zo energie-neutraal mogelijke uitvoering van onze projecten.

Door bewust te kiezen voor duurzame producten, werkkleding en materialen brengen we onze bedrijfsfilosofie in de praktijk. Hiermee dragen wij positief bij aan een betere maatschappij en zijn wij een voorloper in de branche. Vraag ons gerust naar onze eerlijke handel of sluit direct aan bij de Fairtrade gemeente van uw omgeving.

Heeft u interesse
in een samenwerking?

Contact

Broeren Civil Solutions
Orionstraat 22
5015BR Tilburg
[email protected]
31 (0) 13455 5455